Un himne a l'alegria

Josep García Illa

Un himno a la alegría

José García Illa

En aquesta pàgina hi trobareu informació sobre la meva recent novel·la Un himne a l'alegria, disponible en la tenda Amazon.

Entre altres coses, disposareu d'una breu descripció de l'obra i un resum de l'argument més extens; entrades diverses sobre la motivació del llibre, la caracterització dels personatges, els temes de la novel·la, l'estructura, la tècnica narrativa utilitzada, la cronologia, etc.; comentaris de les obres musicals esmentades en la novel·la i enllaços amb vídeos i enregistraments d'aquestes; notícies sobre actualitzacions o noves edicions; informacions pràctiques per a la lectura de llibres d'Amazon...

Us convido que entreu també a la pàgina dedicada al llibre en Facebook i feu clic en "M'agrada" a fi d'estar al dia de tots els continguts i informacions que hi apareguin, i hi expresseu els vostres comentaris, opinions, crítiques o suggeriments.

Si us ha agradat el llibre, podeu realitzar avaluacions i comentaris en la mateixa pàgina d'Amazon, que seran molt útils per a la visibilitat d'aquell.

Si voleu saber més coses sobre mi i llegir altres treballs i traduccions meves, podeu visitar la meva pàgina personal.

Si ho desitgeu, envieu-me un correu electrònic privat a la meva adreça de correu personal.

Ja estan disponibles les següents entrades:

En esta página encontraréis información sobre mi reciente novela Un himno a la alegría, disponible en la tienda Amazon.

Entre otras cosas, dispondréis de una breve descripción de la obra y un resumen del argumento más extenso; entradas diversas sobre la motivación del libro, la caracterización de los personajes, los temas de la novela, la estructura, la técnica narrativa utilizada, la cronología, etc.; comentarios de las obras musicales mencionadas en la novela y enlaces con vídeos y grabaciones de éstas; noticias sobre actualizaciones o nuevas ediciones; informaciones prácticas para la lectura de libros de Amazon...

Os invito a que entréis también en la página dedicada al libro en Facebook y hagáis clic en "Me gusta" a fin de estar al día de todos los contenidos e informaciones que aparezcan, y expreséis en ella vuestros comentarios, opiniones, críticas o sugerencias.

Si os ha gustado el libro, podéis realizar evaluaciones y comentarios en la propia página de Amazon, que serán muy útiles para su visibilidad.

Si queréis saber más cosas sobre mí y leer otros trabajos y traducciones mías, podéis visitar mi página personal.

Si lo deseáis, enviadme un correo electrónico privado a mi dirección de correo personal.

Ya están disponibles las siguientes entradas:

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS 2.1 © José García Illa, 2015. Pàgina actualitzada el 20-05-2015. S'ha comprovat l'adequada visibilitat d'aquesta pàgina en Internet Explorer 7, en Mozilla Firefox 2.0.0.4, en Opera 9.22 i en Chrome 41.0.2272.101 m, o versions superiors.
© José García Illa,-2015. Página actualizada el 20-05-2015. Se ha comprobado la adecuada visibilidad de esta página en Internet Explorer 7, en Mozilla Firefox 2.0.0.4, en Opera 9.22 y en Chrome 41.0.2272.101 m, o versiones superiores.