Novel·la
Josep García Illa

Presentació / Breu descripció de l'obra

Breu descripció de l'obra

Lídia, una jove soprano, ha de cantar amb l'orfeó de la seva ciutat la Novena simfonia de Beethoven. Assistim al costat d'ella a la interpretació, i compartim amb ella els seus records, les seves inquietuds, les seves emocions, les seves il·lusions, les seves experiències amoroses... De sobte, la seva vida i les dels seus amics es veuran pertorbades pel robatori d'un important programa informàtic que podria transformar el món de la música...

D'aquesta manera, la trama policíaca s'imbrica amb la descripció de l'ambient dels grans concerts simfònics, dels grups corals i dels estudiants del conservatori en un teixit que emmarca les relacions humanes entre els protagonistes, en què l'amor és el motor determinant.

Sense oblidar els problemes socials de l'actualitat, es tracta d'un homenatge a la poesia i a la música, al cant coral, a Beethoven i al seu "Himne a l'alegria". I, al mateix temps, la novel·la és en si mateixa un himne a l'alegria, al gaudi de la vida, a l'amistat i a l'amor.

Un himne a l'alegria, disponible en la tenda Amazon.

Podeu entrar també a la pàgina dedicada al llibre en Facebook i fer clic en "M'agrada" a fi d'estar al dia de tots els continguts.

Icona Facebook

Pàgina de presentació del web

ENTRADES PUBLICADES:

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS 2.1 © Josep García Illa, 2015. Pàgina actualitzada per última vegada el 20-05-2015. S'ha comprovat l'adequada visibilitat d'aquesta pàgina en Internet Explorer 7, en Mozilla Firefox 2.0.0.4, en Opera 9.22 i en Chrome 41.0.2272.101 m, o versions superiors.